A inceput olimpiada

S-au reunit stranierii, Cristina austriaca, pregatita sa ne invete carv adevarat, Tomitza, neamtul integrat mai degraba printre englezoi inventivi, mari iubitori de experimente cu manute amortite, Simona bavareza care vine cu unsprezece tavi de prajituri ciocolatii. Fosti colegi de liceu. In 5 minute, atmosfera puerila s-a instalat si fetele care erau cuminti in liceu incearca sa-si scada nota la purtare. Partiile sunt primitoare, e soare, dar gandul ne sta la Bisous si alte veselii.
Intr-un final, sportivii au parasit claparii! … Bocancii imblaniti ne fac sa levitam, zburam spre Fire&Ice, la niste glue-wine provocator de diaree si la piesele celebre din apres skiuri. Ma gandeam ca ar fi genial sa-i propuna cineva lui Smiley, sau altor cantareti in voga, sa ne faca propriul repertoriu de partie, mai autohton, mai cu versuri inteligibile. Ajunge cu baladele alcoolice in germana, fredonate fara sa intelegi nimic.
Liviu se opreste la farmacie sa-si ia doape de urechi, exasperat de sforaiturile campionilor brasoveni. Razvan, inca la inceput de cariera schiorica, urla ca l-am abandonat iar ca pe o urâtă in drum si l-am lasat balta pe partii dificile.

„O sa-mi fie invatatura de minte, nu mai vin cu voi niciodata! Zonele sunt atat de inclinate, ca vara, in perioada de pasunat, vacile au ugere in unghi de 45 de grade si doua picioare mai lungi ca sa stea bine ancorate. Tampitilor!”

Uita el pana maine. De nervi, cumpara la toti tequila. Ce mai, regele apre skiului … Nu poti veni la schi fara sa-ti faci vraiste ficatul. Din nimic, se naste o harjoneala, a aparut o domnisoara cu nasul carn. Sa fie iures, sa vad tibiile in aer, traiasca ursii polari!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *